Friday, March 15, 2019

Editor Daniel Pinter Dženi se oglasio povodom hapšenja Antala Skendžića


Daniel Pinter Dženi Saopštenje povodom hapšenja Antala Skendžića

Antal Skendžić (32), koji je pre 12 godina ubio majku, završio je iza rešetaka jer je uznemiravao svoju baku Rozaliju Greguš (82)
Antal, koji je odležao zatvorsku kaznu zbog ubistva majke, ponovo je uhapšen prošle nedelje zbog pretnji svojoj baki Rozaliji Greguš (82).
Skendžić je 4. marta u večernjim časovima došao u bakinu kuću u Lukinom Selu kod Zrenjanina, pretio joj i tražio nasledstvo.
Ovim povodom, oglasio se i Danijel Pinter. njegovo saopštenje prenosimo u celosti:
Kao bivši partner nedavno uhapšenog Antala Skendžića, molim da objavite ovu moju reakciju. Iako nema opravdanja za sve što je Antal Skendžić u prošlosti uradio, kao neko ko ga poznaje, molim nadležne da imaju razumevanja za ogromne povrede duše ovoga mladog čoveka i da ga barem zaštite od maltretiranja u zatvoru, koje je obično neizbežno za zatvorenike optužene za dela koje je on počinio.
Kao neko ko ga je redovno posećivao u zatvoru u Valjevu, gde je izdržavao višegodišnju kaznu za prethodni zločin, verujem da ni sada ne treba odustajati od pokušaja resocijalizacije Antala Skendžića i molim sve nadležne službe da od tog pokušaja ne odustaju.
Hvala.
Daniel Jenny Pinter, dipl. pravnik
(Editor.rs)



No comments:

Post a Comment

Daniel Pinter Begunac od pravde i lice sa poternice

Daniel Pinter - Begunac od pravde i lice sa poternice : Zaista mi nije poznato da u Srbiji imam poternicu, ali me uopće ne iznenađuje ako je...