Saturday, June 17, 2017

PRAVDA
ŠTA SMO DOČEKALI: Srbija prvi put bira najlepšeg transseksualca!

ŠTA SMO DOČEKALI: Srbija prvi put bira najlepšeg transseksualca!

U Beogradu će se, verovali ili ne, 23. aprila održati veliki izbor za trans mis, odnosno, kako glasi zvaničan naziv ove manifestacije: Izbor za mis transseksualnih osoba.

Menadžer kluba u kom će se održati izbor, rekao je za Naše novine da očekuje da će odziv biti veliki, kao i da veruje da će vremenom ova manifestacija postati tradicionalna i dostići nivo kakav ima u Beču, gde se organizuje godinama unazad:
“Ceo događaj će zaista biti lep, a njemu mogu da prisustvuju svi koji su zainteresovani. Ona devojka koja bude izabrana za najlepšu dobiće krunu, lentu, diplomu za najlepšu trans devojku, flašu šampanjca, kao i pet profesionalnih fotografija. Naravno ni prva ni druga pratilja neće ostati zanemarene, jer i za njih smo spremili poklon.“
Takmičenju najviše su se obradovali budući učesnici među kojima je i Danijel Pinter(38) iz Novog Sada:
“Oduševio sam se kada sam video da je organizovan izbor. Naravno da ću da učestvujem i ne samo to, nego ću da razvalim i odatle izađem kao kraljica! Temeljno ću se pripremiti i potući ću konkurenciju! Sreća da je Srbija konačno zaličila na evropske zemlje. Izbor je mesto gde se predstavljaju frizure, šminke, kostimi“, priča Danijel.











PRAVDA

No comments:

Post a Comment

Daniel Pinter Begunac od pravde i lice sa poternice

Daniel Pinter - Begunac od pravde i lice sa poternice : Zaista mi nije poznato da u Srbiji imam poternicu, ali me uopće ne iznenađuje ako je...